Om oss

Om Collectors Cage

Collectors Cage startet med en enkel idé: å dele vår kjærlighet for vintagevesker med jenter over hele verden. Det hele begynte i København, Danmark, hvor vi lette etter skjulte perler på markeder og blant lokalbefolkningen.


I dag har lidenskapen vår vokst til et fellesskap med over 100 000 engasjerte vintagesamlere over hele verden.


Vi er opptatt av bærekraft og autentisitet, og sørger for at hver veske du finner hos oss, er like ekte som vår kjærlighet til vintage.

La oss utdype følgende tre temaer

Hvem er teamet bak Collector's Cage?

Hva er vår visjon og vårt mål med dette fellesskapet?

Hvordan du kan hjelpe oss med å nå vårt mål om en klimavennlig planet

collectors cage employees
Clara og Amalie fra teamet vårt i København

Teamet bak Collectors Cage

Hos Collectors Cage er teamet vårt hjertet og sjelen i det vi gjør. Vi er et dynamisk og ungdommelig team, og vårt eldste teammedlem er bare 26 år.


Vi deler alle en felles kjærlighet for vintagevesker og en lidenskap for å formidle deres unike historier til deg.


Hvert teammedlem kan merkene vi tilbyr og alle modellnavnene utenat, samt historien om designet. (Spør oss gjerne når du besøker butikken 😉)

Vi er 15 ansatte, og stadig flere

Teamet vårt består for tiden av 15 personer, fordelt på Norge og Danmark. Vi er imidlertid alltid på utkikk etter nye vintageelskere som kan bli med på vår visjon om å bli den beste vintagebutikken i verden. Så ta gjerne kontakt hvis du vil bli med oss på veien.

collectors cage employees
Juni, Monika, Anna og Matilde fra både vårt norske og danske team 🫶🏼

Vår visjon

Hos Collectors Cage er vår visjon å fremme en mer bærekraftig og miljøbevisst tilnærming til mote.


Vi mener at vintagevesker ikke bare er en måte å få mer stil for mindre penger, men også en måte å delta i kampen mot klimaendringene på.


Ved å velge vintage reduserer vi avfallet, reduserer etterspørselen etter nye ressurser og gir nytt liv til tidløse plagg.


Vårt engasjement for bærekraft driver alt vi gjør. Både i konseptet vårt som helhet og i små detaljer som frakt, streber vi etter å minimere miljøavtrykket vårt så mye som mulig.


Vi ser for oss en fremtid der mote er sirkulær, der hvert eneste kjøp bidrar til en sunnere planet.


Bli med oss i vårt oppdrag om å beskytte miljøet, én vintageveske om gangen. Sammen kan vi skape en stilig og bærekraftig fremtid for kommende generasjoner.

Exotic birkin bags
Naturen er vakker - hjelp oss med å bevare den, et klimavennlig valg om gangen

Hjelp oss med å gjøre mote bærekraftig

Du kan være en del av denne reisen mot en mer bærekraftig verden. Ved å velge vintage tar du et oppgjør med fast fashion og støtter en sirkulær økonomi.


Det kan være vesker, men det kan også være klær, tilbehør eller til og med smykker. Det handler om å være bevisst på klimaet, og tenke seg om en ekstra gang før man kjøper fra billige, fast fashion merker.


Del din kjærlighet for vintage med venner og familie, og oppfordre dem til å ta miljøvennlige valg


Hvert eneste lille skritt teller, og med din støtte kan vi gjøre en betydelig forskjell. La oss jobbe sammen for å sikre en grønnere og stiligere fremtid.

Takk til våre mer enn 10 000 kunder for at de støtter denne sirkulære motebevegelsen 🫶🏼

Møt Juni fra Collectors Cage-teamet