VILKÅR OG BETINGELSER

Informasjon om produktet:
Produktets spesifikke egenskaper er oppført på Collectorscage.com. Svar på ytterligere informasjon eller spørsmål, utover den eksisterende informasjonen, kan fås via info@collectorscage.com eller Instagram @CollectorsCage hvis kunden ber om det.

Priser:
Prisendringer kan forekomme avhengig av tidspunktet for bestillingen. Dette skyldes at prisene er dagspriser og ofte endres kontinuerlig. Hvis Collector's Cage aksepterer bestillingen din, vil kjøperen bli fakturert den prisen som gjelder på bestillingstidspunktet. Alle priser er oppgitt inklusive merverdiavgift.

Bestilling:
Prisen som vises på Collectorscage.com er kun en invitasjon til å benytte seg av en prisreduksjon, og anses derfor ikke som et bindende tilbud. Ved bestilling av varer fra Collectorscage.com binder kjøperen seg til tilbudet om å kjøpe varene på de oppgitte vilkårene og utgjør dermed ikke en direkte bindende aksept. Den bindende avtalen trer først i kraft når bestillingen sendes av CollectorsCage.

CollectorsCage har rett til å kansellere en bestilling hvis det foreligger en skrivefeil, lagerfeil eller annen grunn til at bestillingen ikke kan oppfylles.

Betaling:
Kontoinformasjonen din, som samles inn ved kjøp av varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsmetoden (SSL), som kun er forbeholdt deg og PBS. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se eller lagre dine personopplysninger. Beløpet trekkes først fra kontoen din når varen sendes fra Collectorscage.com.

Risiko for utilsiktet ødeleggelse eller forringelse:
Risikoen for at bestilte varer ødelegges eller forringes som følge av tilfeldige omstendigheter, går først over på kjøperen når varene er i kjøperens besittelse.

Reklamasjoner
Enhver reklamasjon i forbindelse med oppdagelse av mangler ved produktene må fremsettes overfor Collectorscage.com senest dagen etter at kjøperen har mottatt varene. Unnlatelse av å gjøre dette vil føre til at kjøperen mister retten til å saksøke selgeren for mangelen. I tilfelle av en mangel, vennligst oppgi og be om å vise hva mangelen er.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Collectorscage.com gir deg relevant informasjon om andre nettsteder via lenker. Lenkene kontrolleres ikke av Collectorscage.com. Derfor kan vi på ingen måte holdes ansvarlig for innholdet på disse.

Informasjon om de bestilte varene fra slike nettsteder utgjør ikke en del av beskrivelsen av de bestilte varene i avtalen mellom kjøperen og Collectorscage.com, og varene oppfyller dermed kjøperens forventninger, forutsatt at de samsvarer med Collectorscages egen beskrivelse.

Som følge av at de bestilte varene leveres for sent eller inneholder mangler, er selgeren ikke erstatningsansvarlig dersom disse forsinkelsene eller manglene skyldes forhold utenfor Collectorscage.com's kontroll. Dette kan for eksempel omfatte krig, opprør, uroligheter, brann, myndighetsinngrep, beslag, valutarestriksjoner, arbeidskonflikter av enhver art, herunder streik og lockout, eller lignende.

Angrerett:
Kjøper kan avbestille sitt kjøp innen 14 dager etter levering. Dersom dette meddeles til info@collectorscage.com, vil kjøper da få refundert mottatt beløp.

Varer som returneres UFRANCO eller pr. etterkrav vil bli avvist. Ved returnering av varer, vennligst bruk PostNord som leverandør og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer at du kan spore varen hvis den skulle komme bort under returforsendelsen. Vi anbefaler at du returnerer varen i forsvarlig emballasje - sammen med fakturaen, der du gjør det klart at du benytter deg av angreretten for å få pengene tilbake. Vennligst returner varen som en sikker pakke med PostNord.

Hvis du angrer på kjøpet, kan du bare nekte å ta imot forsendelsen.

Våre returregler gjelder for alle varer som selges til privatpersoner. De gjelder ikke for henting av varer i butikken vår, og heller ikke for varer som selges til bedrifter.

Hvis Collectors Cage mottar de returnerte varene i akseptabel stand, vil det mottatte beløpet bli refundert.

Nettstedet Collectorscage.com drives av selskapet:
CollectorsCage ApS CVR-nr.: 42899429

Med forbehold om endringer uten varsel:
Collectorscage forbeholder seg retten til å endre og oppdatere vilkårene som gjelder for dette nettstedet. Vennligst hold deg oppdatert om eventuelle endringer.

Lenker:

Virke (The Enterprise Federation of Norway) - https://www.virke.no/

Forbrukerrådet (The Norwegian Consumer Council) - https://www.forbrukerradet.no/

Forbrukertilsynet (The Norwegian Consumer Authority) - https://www.forbrukertilsynet.no/

Forbrukerrådet Test - https://www.forbrukerradet.no/